Geachte cliŽnt,

Graag zou ik uw aandacht willen vestigen op het volgende:

Indien u uw afspraak wilt annuleren of verzetten dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch†door te geven. Anders zie ik mij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. Als de behandelingen voor u vergoed wordt (Diabetes Mellitus) en u niet op tijd uw afspraak verzet of annuleert telt deze behandeling waar u per jaar recht op heeft. (Algemene voorwaarden).

Het niet annuleren van uw afspraak houdt voor de praktijk in dat ik een lege stoel heb. Dit is voor mij een financieel verlies, alle onkosten lopen wel door, en op dat tijdstip had ik ook een andere cliŽnt kunnen helpen.

Bij het niet nakomen van een afspraak zal ik u niet bellen. Het is in uw eigen belang dat u uw afspraak nakomt. Als u niet meer weet wanneer u een afspraak heeft, belt u mij dan.

* Afspraken die tenminste 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden niet in rekening gebracht.

* Voor een afspraak die niet tenminste 24 uur van te voren is geannuleerd, ben ik genoodzaakt 100% van de behandelprijs in rekening te brengen.

* Mocht u regelmatig uw afspraak vergeten dan zullen mijn behandelingen voor u stoppen in mijn praktijk.

* Kom op tijd! Te laat komen gaat ten koste van de tijd die gereserveerd is voor uw behandeling.

* Betaling uitsluitend pin of contant.

Voor annulering van uw afspraak kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, inspreken op mijn voicemail. Het telefoonnummer is 033-4481545. Let op: Afspraken kunnen niet per e-mail geannuleerd worden.

Mocht u, naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u contact met mij opnemen.

Wiepke van Barneveld

Pedicure Salon ďVan Hak tot TeenĒ
Heemskinderenstraat 22
3813 HM Amersfoort
033-4481545

Pedicure salon van hak tot teen is aangesloten bij de landelijke branche Organisatie Provoet.